CD: SOMMER SAGN

”Sommer Sagn” er seneste album fra Woetmann. Efter sidste Root og World prægede album, ”Nøgne Fødder” (Go Danish Folk Music) fra 2016, har Brian Woetmann haft koncert- og studie-travlt med trioen Tradish, freelance musiker- arbejde , m.m. Efter engagement på Aalborg teater (Oliver Twist) , har der været lidt mere ro. Ud af den ro er ”Sommer Sagn” vokset op, som et rent dansk tekstet ”Singer songwriter dogme-værk/album”. Dogmerne har ikke dikteret det kreative, men først ”vist sig” efter de 2-3 måneder, sangene har fundet liv. Sangene har på en måde dikteret ”dogmerne”, der blev nogenlunde disse :

Lyden tæt, menneskelig og skabt af Woetmanns hænder, fødder og på virkelige instrumenter, i en fornemmelse af duo/trio sammenspil, altså også tæt.
Teksten dansk, stærk nok til at stå alene, poetisk som digte.
Sangen helst som intet andet.

Udtrykket inviterer til indlevelse, følelser, logik, leg, fantasi og virkelighed. –Emnerne hvirvler sig om lidt fra starten , en del af det imellem og nok noget om slutningen.
Instrumenteret med bouzouki, banjo, guitar, bas, fod percussion og harmonium. I få tracks støttet af keyboard som en udvidelse af rummet.

……Så sådan blev det med dem, de 8 sange fra ”Sommer Sagn”:

1. Sommer Regn 2. Afskallet
3. Svale
4. Tårne

5. Anna
6. Thoreau i Tid og Stjernegrus 7. Væsner i Glød
8. Sommer

Den udgives i den mørke tid hvor KjørmesKnuden ”bliver knyttet” ,, i håb om endnu en Sommer er på vej.
Sommer Sagn er fysisk at finde på www.gatewaymusicshop.dk og via dette link

https://woetmann.lnk.to/SommerSagn

kan det downloades/streames på mere end 100 anderkendte portaler som
Spotify
Apple Music
Deezer
Youtube Music
osv.